loader


Laatste reacties

€ 2.835 voor Lock me Up - Free a Girl

02-06-2014, 21:44 • 1751 keer gelezen
€ 2.835 voor Lock me Up - Free a Girl

Herman Opmeer heeft voor de actie Lock me Up – Free a Girl € 2.835 opgehaald. Relaties, vrienden en familieleden hebben dit bedrag belangeloos gedoneerd. Een bedrag van € 900 werd gedoneerd door een aantal ondernemers van de Haerlemse Heerenkamer.  Voor minimaal € 100 per onderneming kwam het bedrijfslogo op de kleding van Herman terug. Voor het overige waren en twee veilingitems en bedragen tussen de € 5 en € 50 die zorgde voor dat de doelstelling van € 2500 ruimschoots werd gehaald. Het bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Free a Girl. De actie vond plaats in 16 verschillende horecagelegenheden door heel Nederland. In totaal heeft de actie € 413.764 opgebracht. Deelnemers zaten 12 uur achter elkaar in een hokje van 2x1 meter om geld in te zamelen voor het goede doel. Free a Girl zorgt dat meisjes die door mensenhandel in de prostitutie zijn gekomen weer een menswaardig bestaan kunnen krijgen. 

Veel relaties, vrienden en familie hebben de mogelijkheid met beide handen aangegrepen om Herman gekooid te zien zitten bij de Haven van Zandvoort. Ter plekke werden ook nog donaties gedaan. De plek aan het strand werd benut om de landelijke aftrap te verrichten. Naast ondernemer Marco Holst werden de hokjes bewoond door Yolanthe Sneijder-Cabau, Vivian Reijs en Jennifer Cooke. Singer-songwriter Robin van Eijnsbergen en DJ JapNL zorgde belangeloos voor de muzikale invulling van het geheel waardoor er een gezellig sfeer ontstond rond de hokjes. In de namiddag was er een Opmeerborrel en de 'vrijlating'  werd live door SBS Shownieuws uitgezonden.

 
€ 2.835 voor Lock me Up - Free a Girl
€ 2.835 voor Lock me Up - Free a Girl
€ 2.835 voor Lock me Up - Free a Girl

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.