loader


Laatste reacties

1e editie culinair evenement Bloemendaal Bubbles & Bites op 16 en 17 augustus

21-07-2014, 12:25 • 2026 keer gelezen
1e editie culinair evenement Bloemendaal Bubbles & Bites op 16 en 17 augustus

PERSBERICHT

Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus vindt de 1e editie plaats van Bloemendaal Bubbles & Bites. Dit culinaire evenement met de beste restaurants van Bloemendaal wordt gehouden aan de Donkerelaan. De restaurants, allemaal met een vestiging in de gemeente Bloemendaal, laten hun specialiteiten proeven voor een redelijke prijs. Het champagnehuis Moët & Chandon zal zorgen voor de mooie bubbels die de gerechten nog wat specifieker maken.

Groentespecialist Han de Kroon Horecavers legt tijdelijk een tuin aan met vergeten groenten. Restaurant Fleurie zal direct vanuit deze tuin de groente gebruiken in zijn gerechten. Bloemendaal kent twee restaurants met Michelinsterren, de Bokkedoorns en Chapeu. Beide restaurants staan ook op Bloemdendaal Bubbles & Bites. Verder zijn vertegenwoordigd: Grand Café Vreeburg, Bartje Bloemendaal, De Rusthoek, De Uitkijk en Brouwerskolkje. Ook Wijnkoperij Hans Molenaar en slagerij Groot Traiteurslagers laten de gasten proeven van hun mooist producten.

Het beloofd een mooi en smaakvol evenement te worden met diverse artiesten en DJ's. Zo zorgen Stemmen en Snaren en DJ JapNL voor gepaste muzikale ondersteuning. Bloemendaal Bubbles & Bites is op zaterdag 16 en zondag 17 augustus van 13.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie klik hier.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.