loader


Laatste reacties

Burgemeester Bernt Schneiders opent Bubbles & Bites en overhandigt cheque (persbericht)

21-08-2016, 15:14 • 1460 keer gelezen
Burgemeester Bernt Schneiders opent Bubbles & Bites en overhandigt cheque (persbericht)

Waarnemend burgemeester Bernt Schneiders verricht op vrijdag 26 augustus de opening van de derde editie van Bubbles & Bites aan de Donkerelaan in Bloemendaal. De officiële opening zal om 19.00 uur plaatsvinden. Daar zal de burgemeester namens de organisatie een cheque overhandigen aan de Stichting Vrienden van 't Pannekoekenhuisje Bloemendaal. Op zaterdag 27 augustus zal Bakker van Vessem bewoners en winkeliers op het Kerkplein een ontbijt aanbieden.

Ook dit jaar zijn er weer vele restaurants uit de regio die laten zien welke culinaire verrassingen zij in petto hebben. Naast een aantal restaurants zijn er ook een aantal speciaalzaken die de bezoekers laten proeven van hun lekkernijen. De entree is gratis en betaling vindt plaats direct bij het restaurant zonder pasjes, munten of bonnen. Door de nieuwe inrichting van de Donkerelaan is er een compactere opstelling mogelijk waardoor de restaurants en speciaalzaken aan beide kanten van de straat geplaatst worden.

Dit jaar staan er zeven restaurants op Bubbles & Bites. Oude bekenden zijn De Bokkedoorns (2 Michelinsterren), De Rusthoek, Bartje Bloemendaal en Restaurant De Uitkijk. Restaurant Noor, net verhuisd naar Bloemendaal, Cheval Blanc (1 Michelinster) en Restaurant Hout zijn nieuwkomers. Verder staan SushiTime, Hans Moolenaar Wijnkoperij, Groot Traiteurslagers, Tromp Kaashuis, Gebo Gelato, Passie voor Eten, Brandmeesters en de Speciaalbier proeverij met hun waren op Bubbles & Bites. Het evenement wordt ondersteund met passende muziek en s'avonds is de lommerrijke locatie sfeervol uitgelicht.

Zaterdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur kunnen inwoners en winkeliers van Bloemendaal deelnemen aan het Groot Bloemendaals Ontbijt op het Kerkplein. Dit ontbijt wordt aangeboden door Bakker van Vessem. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor 't Pannenkoekenhuisje Bloemendaal.

Het monumentale pannenkoekenhuisje aan de Mollaan begint langzaam maar zeker in haar oude glorie te herrijzen. Het is gebouwd anno 1750 en is al sinds 1877 een pannenkoekenhuisje. De laatste jaren was het gebouw nodig aan restauratie toe. Stichting Vrienden van 't Pannenkoekenhuisje Bloemendaal heeft dit ter hand genomen. Bubbles & Bites schenkt een deel van haar sponsorbijdrage aan de stichting. Burgemeester Bernt Schneiders zal de cheque vrijdag bij de opening overhandigen aan een vertegenwoordiger van de stichting. Ook de vrijwillige bijdrage van de deelnemers aan het Groot Bloemendaals Ontbijt komt ten goede aan 't Pannenkoekenhuisje.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur, zondag vanaf 16.00 tot 21.00 uur. Meer informatie op de website www.bbbloemendaal.nl of op Facebook.

De organisatie van Bubbles & Bites is in handen van H&L Producties en wordt mede mogelijk gemaakt door Héman, Kronenbourg 1664, Hans Moolenaar Wijnkoperij, Alpha Security en Stoel Makelaars. 

Burgemeester Bernt Schneiders opent Bubbles & Bites en overhandigt cheque (persbericht)
Burgemeester Bernt Schneiders opent Bubbles & Bites en overhandigt cheque (persbericht)
Burgemeester Bernt Schneiders opent Bubbles & Bites en overhandigt cheque (persbericht)

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.