loader


Laatste reacties

Dennis van der Geest opent culinair festival Bubbles & Bites Bloemendaal

14-08-2014, 14:22 • 2706 keer gelezen  • 1 reactie
Dennis van der Geest opent culinair festival Bubbles & Bites Bloemendaal

PERSBERICHT

Komende zaterdag 16 augustus zal Bloemendaler en voormalig judoka Dennis van der Geest op muzikale wijze het culinaire festival Bloemendaal Bubbles & Bites openen. De officiële opening zal om 15.00 uur plaatsvinden op de locatie aan de Donkerelaan. De restaurants vertonen hun kunsten al vanaf 13.00 uur. Ook op zondag worden de gasten ontvangen van 13.00 tot 23.00 uur.

Tal van restaurants zijn vertegenwoordigd en laten de gasten proeven van hun verschillende gerechten. Enkele voorbeelden van gerechten die worden geserveerd tijdens het festival

Brouwerskolkje komt met een gegrilde halve kreeft met saffraan schuim. De kreeft komt rechtstreeks uit het homarium en wordt bereid op de Big Green Egg.

Ook De Rusthoek neemt zijn Big Green Egg mee en bereid daar een biologische hamburger op van het Black Angus rund van de Creekstone Farm uit de USA. De hamburger wordt geserveerd op een briochebroodje met biologische volle yoghurt, sla en een chutney van rode ui en tomaat.

De Bokkedoorns serveert een Coquille Saint Jacques met een crème van bloemkool en luchtige mosterdsaus.

Grand Café Restaurant Vreeburg bereidt een zacht gegaarde kalfsmuis met kappertjesdressing.

Restaurant De Uitkijk heeft in haar eigen restauramt Salade De Uitkijk op het menu staan. Voor Bubbles & Bites Bloemendaal wordt een variant gemaakt met tonijn, gamba, pata negra en soyadressing.

Sushi Time zal ook in Bloemendaal haar gasten kunnen verrassen met heerlijke sushi. Onder andere gefrituurde Maki rol in Temperabeslag is verkrijgbaar.

Hans Molenaar Wijnkoperij en Groot Traiteurslager delen een plek. Er worden een groot aantal topwijnen gepresenteerd voor een schappelijke prijs zoals Moreau-Naudet Chablis, Leplan-Vermeersch Rhône , Kim Crawford Marlborough Nieuw Zeeland, Dutschke Barossa Valley Australië. Voor bij de wijnen zijn er salami's, pata negra en worstjes van Brandt&Levie verkrijgbaar.

Restaurant Fleurie is nog druk bezig met de menukaart. Maar deze zal volledig bestaan uit glutenvrije gerechten. Ook Bartje Bloemendaal en De Bloemendaalse Verleiding zijn hun menukaart nog in elkaar aan het zetten.

Het champagnehuis Moët & Chandon zal zorgen voor de mooie bubbels die de gerechten nog wat specifieker maken. Groentespecialist Han de Kroon Horecavers legt tijdelijk een tuin aan met vergeten groenten.

Het beloofd een mooi en smaakvol evenement te worden met diverse artiesten en DJ's. waaronder Adam Spoor, Stemmen & Snaren, DJ Bert Coster, DJ John Castemiller, JapNL en Rene Kint. Bubbles & Bites Bloemendaal is op zaterdag 16 en zondag 17 augustus van 13.00 uur tot 23.00 uur. Meer informatie op www.bbbloemendaal.nl


Maria Aletta Sinjorgo • 15-08-2014, 16:02
Succes allen. Brengt leven in de brouwerij in ons mooie dorp. 🍀

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.