loader


Laatste reacties

Eric Coolen tekent voor Spaarneduin makelaars

12-03-2016, 09:13 • 2041 keer gelezen
Eric Coolen tekent voor Spaarneduin makelaars

De bekende illustrator Eric Coolen tekent voor Spaarneduin makelaars, gevestigd in de Vijfhoek. Binnenkort wordt er een flyer verspreid waarop Caroline, Josje en Eric poseren voor de Nieuwe Kerk in een versie van de Haarlemse tekenaar. Daarnaast krijgen de eerste 10 woningeigenaren die hun huis via Spaarneduin te koop aanbieden een door Eric Coolen getekende en gesigneerde piƫzografie van hun eigen huis.

De huizenmarkt zit weer in de lift. Met de lente voor de deur en de landelijke NVM openhuizenroute voor de deur op 2 april, is het nu het juiste moment voor huisverkopers om tot actie over te gaan. Veel makelaars kiezen er daarom voor om eigenaren er op attent te maken dat hun woning aantrekkelijk is op de markt. Maar het is belangrijk om je te onderscheiden van collega's. Spaarneduin heeft daarom het Haarlemse communicatiebureau Opmeer PR & Communicatie gevraagd om met een concept te komen. Uitkomst van deze samenwerking is de flyer en de actie met unieke tekeningen van Eric Coolen. De illustratie zal ook terugkeren in andere uitingen van Spaarneduin.

Het concept van deze campagne is ontwikkeld door Opmeer PR & Communicatie
Eric Coolen tekent voor Spaarneduin makelaars

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.