loader


Laatste reacties

Expositie inzendingen Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen

29-07-2016, 10:34 • 1363 keer gelezen
Expositie inzendingen Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen

Ter gelegenheid van de renovatie van de Buitenrustbruggen, in opdracht van de gemeente Haarlem, is er een kunstwedstrijd georganiseerd. De inzendingen bestaande uit foto's, schilderijen en gedichten, worden in een kleine expositie tentoongesteld in Museum Haarlem van 2 augustus t/m 4 september. De expositie wordt op 2 augustus geopend door wethouder Cora-Yfke Sikkema. Via de website kan iedereen in augustus zijn of haar stem uitbrengen. De publieksuitslag wordt meegenomen in de beoordeling door de jury. De jury bestaat uit wethouder Cora-Yfke Sikkema, kunstenaar Eric Coolen, Erik van Doorn, bedrijfsleider Dura Vermeer Beton- en Waterbouw BV regio Noord West (aannemer van de renovatie), Hans van Daelen, projectdirecteur Witteveen+Bos, (projectmanagement van de renovatie) en een journalist van het Haarlems Dagblad. 

Opmeer PR & Communicatie is onderdeel van het projectmanagementbureau. Herman Opmeer is de bedenker en organisator van de wedstrijd.

Op 1 september wordt er gestart met de renovatie van de Buitenrustbruggen in Haarlem. De oeververbinding over het Spaarne speelde een belangrijke rol in de ontwikkeling van Schalkwijk. Eerst was het, sinds de dertiger jaren van de vorige eeuw, een enkele brug. Later kwam daar de tweede brug bij omdat er veel verkeer richting Schalkwijk en de A9 werd verwacht.

Op 6 september, tijdens een informatieavond over de renovatie, wordt de winnaar bekend gemaakt. Openingstijden en adres van Museum Haarlem zijn te vinden op hun website.

Expositie inzendingen Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.