loader


Laatste reacties

Haarlem Culinair staat weer te trappelen om te beginnen op 4 augustus (persbericht)

22-07-2016, 11:06 • 1288 keer gelezen
Haarlem Culinair staat weer te trappelen om te beginnen op 4 augustus (persbericht)

De deelnemers aan Haarlem Culinair staan weer te trappelen van ongeduld om van donderdag 4 augustus t/m zondag 7 augustus de bezoekers te verrassen met hun specialiteiten. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe deelnemers. Ristorante Napoli en Restaurant Parels maken dit jaar hun debuut. Maar ook de oude vertrouwde deelnemers zijn er weer: De Jopenkerk, Restaurant Fris, Kippenhal, Wijn&Ko, Brick, Dijkers, Toujours, Restaurant De Uitkijk en Sushi Time. De Haarlemse sterrenzaken Restaurant ML en Ratatouille Food & Wine zullen ook niet ontbreken. Voorafgaand aan Haarlem Culinair, op woensdag 3 augustus, koken zij het Sterrendiner waarvoor nog tafels beschikbaar zijn.

Opmeer PR & Communicatie is sponsor van Haarlem Culinair en verzorgt de mediabegeleiding

Minimaal één wijn zal van Duitse origine zijn aangezien het Duits Wijnbureau ook dit jaar als sponsor betrokken is bij het evenement. Donderdag zal van 17.00 uur worden afgetrapt, de dagen daarna vanaf 13.00 uur. De entree is gratis en er kan bij elk restaurant apart worden afgerekend.

De Speciaalbiermarkt was vorige jaar voor het eerst op twee dagen. Dat zal ook dit jaar het geval zijn. 't Boerenplein naast de Jopenkerk zal zowel op zaterdag als zondag de plek zijn voor de bierliefhebbers.

Op zondag zal er een SLOW-food markt worden georganiseerd. Dit keer is de Botermarkt de locatie.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.