loader


Laatste reacties

Herman Opmeer, bestuurslid Hannie Schaft Stichting

04-09-2014, 10:46 • 3734 keer gelezen  • 3 reacties
Herman Opmeer, bestuurslid Hannie Schaft Stichting

Herman Opmeer, eigenaar Opmeer PR & Communicatie, is bestuurslid geworden van de Hannie Schaft Stichting. Hij is binnen het bestuur verantwoordelijk voor het taakgebied communicatie. De stichting heeft zich tot doel gesteld om de jaarlijkse Hannie Schaft Herdenking te organiseren. Maar ook mensen bewust maken van fascisme, racisme en discriminatie en samenwerken met instellingen met overeenkomstige doelstellingen. Hannie Schaft speelde een belangrijke rol in het Haarlems verzet in de Tweede Wereldoorlog, samen met o.a. de zussen Oversteegen. Aan het eind van de oorlog is ze opgepakt door de bezetter en gefusilleerd in de Kennemerduinen. In het Kenaupark staat een beeld ter nagedachtenis aan Hannie Schaft.

De jaarlijkse herdenking vindt plaats op de laatste zondag van november. Dit moment is gekoppeld aan de datum van de herbegrafenis van de Haarlemse verzetsheldin op 27 november 1945. Het stichtingsbestuur bestaat verder uit Jeroen Pliester (voorzitter), Ivo Kuipers (penningmeester), Ab van Deure (secretaris), Mara van Limbeek, Mieke Benda, Frits de Vries en Truus Menger. Het Comité van Aanbeveling bestaat uit Job Cohen, Jan Kamminga, Paul Witteman, Mirjam Sterk, Bernt Schneiders en Sanne Vogel.

Peter Hamans • 14-06-2016, 14:59
Geachte heer Opmeer,

ik heb al enige tijd geleden via de website Hannie Schaft een boek besteld en ook betaald. Sindsdien - medio mei - heb ik niets meer vernomen. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik vind het maar een vreemde zaak. Kunt u mij vertellen of het boek wordt geleverd en zo ja wanneer en zo niet had ik graag mijn geld terug.

Peter Hamans
Herman Opmeer • 15-06-2016, 07:47
Beste heer Hamans,

Ik zal het doorgeven aan het bestuur en vragen om contact met u op te nemen.

Vriendelijke groet,
Herman Opmeer
Bas schiebaan • 15-06-2016, 12:47
Geachte heer Hamans. Ik heb u separaat gemaild. Excuses voor de gang van zaken. Kunt u contact met mij opnemen voor een verdere afhandeling?

Met vriendelijke groet,
Bas Schiebaan

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.