loader


Laatste reacties

Herman Opmeer in Bloemencorso Bollenstreek

22-04-2015, 09:53 • 1407 keer gelezen
Herman Opmeer in Bloemencorso Bollenstreek

Op zaterdag 25 april trekt het Bloemencorso Bollenstreek weer traditioneel van Noordwijk naar Haarlem. Herman Opmeer is gevraagd door de gemeente Haarlem om op de Scholenwagen de presentatie te verzorgen. Hoog op de wagen zal hij het publiek oproepen om te doneren voor het Bloemencorso. Leden van de scouting lopen met collectebussen rond om de toeschouwers in staat te stellen een financiƫle bijdrage te geven aan het corso. De organisatie heeft met oplopende kosten te maken. Er worden steeds meer eisen gesteld op het gebied van verkeer en veiligheid.

Herman zal het laatste deel van het corso voor zijn rekening nemen. Het corso start in de morgen in Noordwijk en kent drie etappes. De laatste etappe voert van het Fordmuseum in Hillegom naar de binnenstad van Haarlem. In Hillegom zal hij om 19.00 uur de corsowagen beklimmen om rond 21.30 uur aan te komen in Haarlem.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.