loader


Laatste reacties

Herman Opmeer in hokje van 2 x 1 meter

20-04-2014, 11:54 • 2441 keer gelezen
Herman Opmeer in hokje van 2 x 1 meter

12 uur verblijven in een hokje van 2 x 1 meter in de Haven van Zandvoort. Dat is de opdracht voor Herman Opmeer op dinsdag 20 mei tijdens de actie Lock me Up - Free a Girl. Met deze actie wil hij geld ophalen voor de stichting Free a Girl. Deze stichting stelt zich tot doel om meisjes die via mensenhandel in de prostitutie terecht zijn gekomen vrij te kopen en hen weer een menswaardig bestaan te geven. Deze meisjes verblijven in hokjes van 2 x 1 meter en leven van een kommetje rijst en water. Herman gaat dit op 20 mei aan den lijve ondervinden in de Haven van Zandvoort van 11.00 uur tot 23.00 uur.

Hoe kunt u hem en het goede doel steunen? Dat kan op verschillende manieren:

  1. Via de website kunt u direct geld doneren en mij succes wensen.
  2. U kunt een veilingitem aanbieden en zelf bieden op veilingitems die op de website staan.
  3. U komt 20 mei zelf een donatie brengen. Daarbij kunt u mij spreken en zien hoe ik mijn tijdelijk verblijf heb ingericht.


Volg de pagina op de website of deze website, Facebook of Twitter. In de aanloop van de actie en vanuit het hokje wordt u op de hoogte gehouden. Ook eventuele aanvullende acties en evenementen op 20 mei in de Haven van Zandvoort worden vermeld op de website.

Herman Opmeer in hokje van 2 x 1 meter

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.