loader


Laatste reacties

Herman Opmeer presenteert uitreiking Horeca Uitmuntend Trofee

24-02-2016, 17:22 • 1799 keer gelezen
Herman Opmeer presenteert uitreiking Horeca Uitmuntend Trofee

Herman Opmeer zal de presentatie verzorgen van de Horeca Uitmuntend Trofee tijdens De Lekkerste Nacht van Haarlem. De trofee wordt uitgereikt door burgemeester Bernt Schneiders. Ook worden die avond de publieksprijzen uitgereikt. Er zijn drie categorieën: Dagzaak, Café en Restaurant. Lezers van het Haarlems Dagblad en bezoekers van de website konden hun stem uitbrengen. Daar komt de publieksprijs uit. De top 5 van iedere categorie is bezocht door een tweetal mysterie guests. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt van de Horeca Uitmuntend Trofee.

De Lekkerste Nacht is het feestje van de Haarlemse horeca en wordt dit jaar voor het eerst sinds tijden weer georganiseerd. De hernieuwde editie vindt plaats bij Schröder aan de Raamsingel. Opmeer PR & Communicatie ondersteunt het evenement. De avond zal muzikaal worden omlijst door diverse artiesten en DJ Gaston Starreveld.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.