loader


Laatste reacties

Herman Opmeer verzorgt workshop tijdens De Waarderpolder Werkt!

14-10-2014, 20:36 • 1630 keer gelezen
Herman Opmeer verzorgt workshop tijdens De Waarderpolder Werkt!

De organisatie van De Waarderpolder Werkt, Parkmanagement Waarderpolder, heeft Herman Opmeer benaderd voor het verzorgen van een workshop. In de workshop zal worden ingegaan op de taal van de ondernemer. De workshop is bedoeld voor jobcoaches, jobhunters, docenten, decanen en mentoren. Zij moeten bedrijven interesseren om hun medewerkers of leerlingen te plaatsen voor een werkplek of stageplaats. Herman zal aan de hand van 'Do's en Don'ts' en enkele aansprekende voorbeelden de groep bekend maken met de taal van de ondernemer.

Doel is om verbindingen te maken tussen de 'werelden' van werkgevers, beroepsonderwijs en professionele arbeidsbemiddelaars.  De Waarderpolder Werkt! 2014 is concreet en to the point. Parkmanagement wil graag dat het de doelgroep iets oplevert. Nieuwe contacten. Maar ook kennis waar men direct iets aan heeft. Daarom is gekozen voor een kort en aantrekkelijk programma met workshops en een korte plenaire opening en afsluiting.

Parkmanagement Waarderpolder ziet de ontwikkelingen, krijgt vaak vragen van ondernemers, schakelt met partners in onderwijs en arbeidsmarkt. In het Convenant Waarderpolder is bovendien afgesproken dat de partners van het convenant zich inzetten om de kloof tussen beroepsonderwijs en arbeidsmarkt te overbruggen. Dat is ook de intentie van De Waarderpolder Werkt! editie 2014.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.