loader


Laatste reacties

Kerstsfeer bij Opmeer Live Christmas Edition

22-12-2016, 19:22 • 1943 keer gelezen
Kerstsfeer bij Opmeer Live Christmas Edition

Bigband Gabanza en de solisten Käthe van den Hurk, Ilse Klos en Robin van Eijnsbergen brachten 130 gasten volledig in de juiste kerstsfeer. Velen hadden zich prachtig uitgedost in galajurk en smoking of andere feestelijke kleding. Met bekende kerstnummers en nummers uit het American Songbook konden uiteindelijk weinig gasten blijven zitten. Gabanza o.l.v. Miklós Fürst speelde gepassioneerd en vol enthousiasme. Het team van Schröder had de zaal volledig omgetoverd in de juiste sfeer. Uiteindelijk was het DJ Bert Coster die het feest compleet maakte met een groot aantal dance classics. Bekijk zelf de foto's van dit optreden.

Na de eerste editie van Opmeer Live in de kleine zaal van het Patronaat en een editie in het Patronaatcafé was dit de derde editie. Stonden in de eerdere edities rock-coverbands op het podium, dit keer was het podium volledig gevuld met bigband Gabanza en de solisten. Bigband Gabanza is de oudste amateur bigband van Haarlem. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit jazz; swing in de traditie van Count Basie, maar ook modernere jazz stukken bijvoorbeeld van Jaco Pastorius en hier en daar een uitstapje naar het populair repertoire. Käthe, Ilse en Robin kennen elkaar van The BieT, de band die in beide eerdere edities op het podium stond.
Kerstsfeer bij Opmeer Live Christmas Edition
Kerstsfeer bij Opmeer Live Christmas Edition
Kerstsfeer bij Opmeer Live Christmas Edition

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.