loader


Laatste reacties

Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen een succes

08-09-2016, 22:01 • 1755 keer gelezen
Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen een succes De Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen is een groot succes geworden. Meer dan 20 inzendingen, een maand lang expositie in Museum Haarlem en veel publiciteit in het Haarlems Dagblad. De doelstelling om op een creatieve manier aandacht te vragen voor de renovatie is ruimschoots gehaald. Daarnaast is er veel goodwill gekweekt bij publiek, aannemer en opdrachtgever. Herman Opmeer was de bedenker en organisator van de wedstrijd. Het was een onderdeel van de offerte voor de communicatie van het Projectmanagementbureau Buitenrustbruggen van Witteveen+Bos.
Isabelle van Aanholt is de winnaar geworden van de Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen. De voorzitter van de jury, wethouder Cora-Yfke Sikkema prees de originaliteit van haar inzending en de combinatie van de toegepaste technieken. Isabelle wint een tekening van de Buitenrustbruggen, gemaakt door Eric J. Coolen. De winnaar werd aan het begin van de informatieavond door de wethouder in het zonnetje gezet. Ook kunstenaar Eric J. Coolen was aanwezig. Hij gaf haar de keuze om zijn tekening in een dag- of nachtversie fa te laten drukken. Isabelle koos voor de nachtversie met de krokodil.

Douwe van der Kooi ontving de publieksprijs voor zijn gedicht 'Een Bereden Verleden'. Via deze website had hij daar de meeste stemmen voor ontvangen. Uit handen van de wethouder ontving hij een boekenbon en een bos bloemen. Een ander gedicht van hem, Brugwachten, zal worden gebruikt in de communicatie over de renovatie.
Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen een succes
Kunstwedstrijd Buitenrustbruggen een succes

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.