loader


Laatste reacties

Lezing Business Club Duin & Kruidberg

26-01-2016, 15:35 • 1645 keer gelezen
Lezing Business Club Duin & Kruidberg

Herman Opmeer geeft op 10 februari een lezing over de toekomst van communicatie en public relations bij de Businessclub Duin & Kruidberg in Santpoort. In deze lezing zal hij ingaan op de veranderingen in het communicatielandschap en de kansen voor ondernemers. De Business Club Duin & Kruidberg heeft ongeveer 50 leden, vooral ondernemers uit de regio Velsen en Haarlem. Zij komen zes keer per jaar bij elkaar op het landgoed in Santpoort waarbij de contacten, de sprekers het verfijnde eten en een goed glas wijn de verbindende factoren vormen.

Waar in vroegere tijden consumenten en opdrachtgevers alleen bereikbaar waren via traditionele communicatiemiddelen zijn er nu talloze mogelijkheden. De ontvanger van al deze boodschappen wordt overladen met informatie en gaat steeds meer zelf bepalen wat hij wel en niet tot zich neemt. Sociale media geven de massa een mogelijkheid om breed te communiceren. Journalisten en redacties verliezen hun invloed op het publieke debat. Al deze ontwikkelingen vereisen van ondernemers ook een andere instelling maar biedt ze ook veel kansen.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.