loader


Laatste reacties

Lidmaatschap Business Club Duin & Kruidberg

06-03-2014, 16:55 • 1542 keer gelezen
Lidmaatschap Business Club Duin & Kruidberg

Herman Opmeer is lid geworden van de Business Club Duin & Kruidberg. Dit landgoed in Santpoort-Noord koppelt zakelijke contacten in de regio tijdens zes bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten bieden meestal plaats aan een spreker, maar er wordt jaarlijks ook een kookworkshop georganiseerd. De keukenbrigade is gelauwerd met een Michelin-ster en probeert de leden op die dag de kneepjes van het vak bij te brengen.

Duin & Kruidberg over de Business Club: 'De naam van de Business Club verraadt al waar de activiteiten van de Business Club plaatsvinden. Landgoed Duin & Kruidberg, het viersterren (congres)hotel gevestigd in Santpoort Noord. Het Landgoed, omringd door eeuwenoude bomen en weelderige waterpartijen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, leent zich bij uitstek voor onder andere exclusieve bijeenkomsten gericht op kennisoverdracht, het leggen van contacten, ervaringen uitwisselen, zaken doen en bovendien gezelligheid. Dit zijn de pijlers die het karakter van Business Club Duin & Kruidberg bepalen.

Business Club Duin & Kruidberg beoogt zowel zakelijk als privé een ontmoetingsplaats te zijn voor haar leden. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en branche-exclusief, dat wil zeggen dat deelname alleen mogelijk is, indien een ander lid niet in dezelfde branch werkzaam is. Het lidmaatschap heeft een geldigheidsduur van één kalenderjaar en is steeds met een jaar te verlengen. Business Club Duin & Kruidberg is een stichting met volledige rechtsbevoegdheid en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.'

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.