loader


Laatste reacties

Line-up voor 10e rigter!live 2014 compleet

03-11-2014, 11:04 • 1540 keer gelezen
Line-up voor 10e rigter!live 2014 compleet

PERSBERICHT

Op maandag 17 november 2014 wordt voor de 10e keer rigter! live georganiseerd, wederom in het Patronaat. Inmiddels is de line-up compleet: Gotcha!, Ellen ten Damme, Michael Prins, Alderliefste, Douwe Bob en Rilan & the Bombardiers komen belangeloos naar Haarlem. Eerder was al bekend gemaakt: Racoon, Typhoon, Van Velzen, Van Dik Hout, Sandra van Nieuwland, George Baker. Beau v Erven Dorens en Bertolf. Viggo Waas en Peter Heerschop verzorgen op hun eigen manier weer de presentatie.

Kaartverkoop

Met nog twee weken te gaan is de kaartverkoop flink op stoom. De kaarten kosten € 42,50 per stuk. Artiesten en organisatie doen geheel vrijwillig mee zodat de opbrengt volledig naar KiKa kan gaan. De deuren van het Patronaat gaan om 19.30 uur open, het programma start om 20.30 uur. De kaartverkoop loopt via de kassa van het poppodium en de website www.patronaat.nl.

Bedrijven

Bedrijven kunnen zich nog steeds aanmelden als sponsor van rigter! live 2014. Als tegenprestatie kunnen zij hun relaties ontvangen en krijgen zij een naamsvermelding op de website en tijdens het concert.

Over rigter!live

rigter! live wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan de in 2004 overleden presentator Wim Rigter. Wim was bekend als presentator van radioprogramma's zoals De Arbeidsvitaminen en Nachtdienst en was verslaggever op Radio 1. Na een hersentumor overleefd te hebben overleed Wim op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slokdarmkanker. Vrienden en familie hebben, samen met zijn vrouw Monique, de aanzet gegeven tot rigter! live om fondsen te werven voor de kankerbestrijding en onderzoek. Doordat de productiekosten door sponsors worden gedragen, artiesten zonder gage optreden en de organisatie volledig draait op vrijwilligers kan de opbrengst van kaartverkoop nagenoeg volledig worden doorgeschoven naar het goede doel.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.