loader


Laatste reacties

Moderator Museum Haarlem

03-05-2016, 22:17 • 1449 keer gelezen
Moderator Museum Haarlem

Opmeer PR & Communicatie heeft een interessante opdracht gekregen van Museum Haarlem. Het ambitieuze stadsmuseum gaat met bestuur en directie een middag bij elkaar zitten voor een inspirerende 'benen op de tafel' sessie. Zij hebben Herman Opmeer gevraagd om die middag de moderator te zijn. Museum Haarlem is een succesvol museum in de oude Haarlemse binnenstad. Met een minimaal budget en draaiend op vrijwilligers weten zij tienduizenden bezoekers te trekken en spraakmakende tentoonstellingen te organiseren.

Maar er staan diverse uitdagingen voor de deur. Een beperkte gemeentelijke bijdrage en professionalisering met een organisatie bestaande uit voornamelijk vrijwilligers vereist van bestuur en directie een visie op de toekomst. 'Hoe gaan wij dit aanpakken?' is de centrale vraag voor de sessie. Van Herman wordt verwacht dat hij de discussie in goede banen leidt, maar ook dat hij de randen opzoekt om de discussie op scherp te zetten. Maar dat niet alleen, als betrokken Haarlemmer zal hij vast ook inhoudelijk een bijdrage kunnen leveren.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.