loader


Laatste reacties

Mooie opdracht voor Opmeer PR & Communicatie in Haarlem

29-07-2015, 17:09 • 1216 keer gelezen
Mooie opdracht voor Opmeer PR & Communicatie in Haarlem

Ingenieursbureau Witteveen+Bos heeft voor een groot project in Haarlem de keuze laten vallen op Opmeer PR & Communicatie. Herman Opmeer wordt toegevoegd aan het kernteam van Witteveen+Bos die ingesteld is voor het renovatieproject Buitenrustbruggen. Zijn belangrijkste taak is om te zorgen dat de bestuurlijke- en publiekscommunicatie goed verloopt. Doelstelling van de communicatie is: acceptatie door alle belanghebbenden van de nieuwe samenwerking, het ontwerp, de uitvoering en het resultaat van het project. De belangrijke oeververbinding tussen Schalkwijk en Haarlem-Zuidwest moet grondig worden gerenoveerd. De komende maanden worden de klantwensen verzameld, via een aanbesteding een aannemer gezocht en de procedures doorlopen. De daadwerkelijke bouwwerkzaamheden staan gepland van september 2016 t/m maart 2017.

Opmeer PR & Communicatie was, samen met een ander Haarlems communicatiebureau, uitgenodigd om een plan van aanpak en een offerte te maken. Nadat de keuze op Opmeer PR & Communicatie was gevallen maakte het plan van aanpak onderdeel uit van het winnende aanbestedingsdocument van Witteveen+Bos. Op 16 juni is de voorlopige gunning omgezet in een definitieve gunning. Witteveen+Bos scoorde de hoogste EMVI-score. Daarbij leverde de score voor communicatie, 4 uit 5, een wezenlijke bijdrage aan de winnende offerte. Witteveen+Bos heeft Herman Opmeer laten weten blij te zijn met zijn kennis van de Haarlemse infrastructuur, zijn Haarlemse netwerk en zijn creatieve ideeën. Het gehele traject start per direct en wordt afgerond in de zomer van 2017. De inzet zal gedurende de periode flexibel zijn, naar verwachting gemiddeld enkele uren per week.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.