loader


Laatste reacties

Nieuwe opdracht Belastingdienst CKC

27-05-2013, 19:30 • 2575 keer gelezen  • 1 reactie
Nieuwe opdracht Belastingdienst CKC

Herman Opmeer heeft een nieuwe opdracht gekregen als communicatieadviseur a.i. bij de Belastingdienst in Utrecht. Voor het Centrum voor Kennis en Communicatie gaat hij zich bezighouden met freepublicity in het kader van Horizontaal Toezicht voor het MKB. De opdracht start met ingang van 1 juni voor 30 uur per week en loopt door tot 31 december 2013.

Horizontaal Toezicht is een vorm van toezicht op basis van wederzijds vertrouwen, begrip en transparantie. Een vorm die al bij veel grote bedrijven is ingevoerd maar bij het MKB nog redelijk onbekend is. Via de koepelorganisaties en fiscaal dienstverleners wordt geprobeerd MKB-bedrijven mee te krijgen in het Horizontaal Toezicht. Gedurende ongeveer drie รก vier dagen in de week zal Herman proberen om via freepublicity partijen te informeren. De thuisbasis is Utrecht, maar de activiteiten vinden in het hele land plaats.

Peter • 31-05-2013, 08:37
Gefeliciteerd broer. Dat horizontaal gedoe zou mij ook wel passen!!

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.