loader


Laatste reacties

Nieuwe opdracht ministerie van Financiën

13-04-2014, 15:35 • 1754 keer gelezen
Nieuwe opdracht ministerie van Financiën

Herman Opmeer is vanaf 9 april persvoorlichter Belastingdienst op interim basis bij het ministerie van Financiën. Hij wordt voor vier dagen in de week ingezet. Door het uitvallen, voor een langere periode, van een persvoorlichter viel er een gat in de bezetting van de dienst. Herman werkte eerder in dezelfde functie voor het ministerie in 2011 en 2012-2013. Hij vormt samen met de woordvoerder van de staatssecretaris en de andere persvoorlichter van de Belastingdienst het team dat de gehele perscommunicatie verzorgt voor de fiscus.

Door de eerder opgedane ervaring en de beschikbaarheid was het mogelijk om snel aan de slag te gaan. De werkplek bevindt zich bij de Directie Communicatie van het ministerie van Financiën aan de Lange Voorhout in Den Haag. De opdracht loopt in principe tot 9 juni 2014. In de uitvraag is aangegeven dat de opdracht mogelijk wordt verlengd.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.