loader


Laatste reacties

Opdracht Buitenrustbruggen nagenoeg afgerond

23-02-2017, 09:57 • 1676 keer gelezen
Opdracht Buitenrustbruggen nagenoeg afgerond

Zaterdag 18 februari heeft wethouder Cora-Yfke Sikkema namens de gemeente Haarlem de Buitenrustbruggen officieel in gebruik genomen. Opmeer PR & Communicatie is sinds zomer 2015 bij het project betrokken. Herman Opmeer is binnen het Projectmanagementbureau Buitenrustbruggen, die in opdracht werkt van de gemeente Haarlem en wordt uitgevoerd door Witteveen+Bos, verantwoordelijk voor de communicatie. In die hoedanigheid heeft hij website, facebook en twitter opgezet en ingericht. Zo ook de eerste contacten met belangrijke stakeholders gelegd en de eerste informatiebijeenkomst georganiseerd in oktober 2015. De uitvoering van de omgevingscommunicatie is na het verstrekken van de opdracht overgegaan naar aannemer Dura Vermeer. Opmeer PR & Communicatie organiseerde ook de kunstwedstrijd voorafgaand aan de renovatie.

De opening bestond uit het bedienen van de bruggen door de wethouder waardoor een schip van de Havendienst, getooid met de vlag van Haarlem, de bruggen kon passeren. Voorafgaand aan de handeling werd er in het bijzijn van stakeholders, omwonende en medewerkers van gemeente Haarlem, Dura Vermeer en Witteveen+Bos koffie gedronken en was er speciaal gebak.

In een korte speech onderstreepte de wethouder het goede verloop van de renovatie en bedankte allen die daarvoor verantwoordelijk waren. Ook bedankte zij de omwonende voor hun geduld en het feit dat zij zo goed zijn omgegaan met de overlast. Speciaal dank was er voor de verkeersregelaars die ook op bijzondere waardering konden rekenen van de chauffeurs van Connexxion.

De bruggen zijn in beide richtingen weer in gebruik en ook de overlast voor de scheepvaart is achter de rug. Aannemer Dura Vermeer is nog een paar weken bezig met afrondende werkzaamheden. 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.