loader


Laatste reacties

Opmeer Live Christmas Edition

15-11-2016, 16:55 • 1336 keer gelezen
Opmeer Live Christmas Edition

Een swingend concert in een zaal die volledig is veranderd in een waar kerstpaleis. Dat is Opmeer Live Christmas Edition op donderdag 15 december bij Schröder in Haarlem. Bigband Gabanza onder leiding van Miklós Fürst speelt (kerst)klassiekers waarbij de solisten Käthe van den Hurk, Ilse Klos en Robin van Eijnsbergen hun zangtalent demonstreren. Veel christmassongs zullen de revue passeren maar ook nummers die geen binding hebben met de kerstperiode maar zich wel uitstekend lenen voor een bigband. Dit is de 3e editie van Opmeer Live en ook deze zal weer feestelijk en dansend worden afgesloten.

Bigband Gabanza is de oudste amateur bigband van Haarlem. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit jazz; swing in de traditie van Count Basie, maar ook modernere jazz stukken bijvoorbeeld van Jaco Pastorius en hier en daar een uitstapje naar het populair repertoire. Käthe, Ilse en Robin kennen elkaar van The BieT. Deze band speelde tijdens de eerste Opmeer Live de pannen van het dak in het Patronaat. Speciaal voor de Christmas Edition verlaten zij het pad van de rock. Voor Käthe is het bigbandrepertoire meer vertrouwd. Zij zong al eerder met Gabanza en de Tata Steel Bigband.

Het concert begint om 20.30 uur en de zaal gaat open om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 10 per stuk en zijn te verkrijgen bij Gabanza, Käthe, Ilse, Robin en Herman. Schröder is gevestigd op Raamsingel 16 in Haarlem. Meer informatie op de facebook pagina Opmeer PR & Communicatie Live.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.