loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie aan de slag voor Spaarneduin makelaars

03-03-2016, 21:45 • 1949 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie aan de slag voor Spaarneduin makelaars

Spaarneduin makelaars heeft Opmeer PR & Communicatie gevraagd om een concept te ontwikkelen om de voorraad huizen te vergroten. Het aantal huizen dat door woningeigenaren te koop wordt gezet loopt achter bij de vraag. Veel makelaars zijn dus op zoek naar voorraad. Herman Opmeer heeft na een tweetal gesprekken een voorstel neergelegd en is samen met de opdrachtgever aan de slag gegaan om binnenkort een concept neer te zetten dat onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.

Spaarneduin makelaars is een zeer actief en laagdrempelig makelaarskantoor, gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI)-taxaties van woningen. Wij zijn gevestigd in het centrum van Haarlem, een perfecte lokatie om je van dienst te kunnen zijn bij aan- en verkoop in Haarlem (Centrum, Vijfhoek, Leidsebuurt, Zijlweg en omgeving, Leidsevaartbuurt, Houtvaartkwartier, Koninginnebuurt, Bosch en Vaart, Welgelegen, Ramplaankwartier, Kleverpark, Bomenbuurt, Planetenwijk, Amsterdamsebuurt, Noord, Slachthuisbuurt, Parkwijk, Zuiderpolder, Indischebuurt, Transvaalbuurt, Cronje,  Dietsveld, Vogelenbuurt, Vondelkwartier, Schalkwijk) en omstreken (Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Bennebroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen, IJmuiden, Zandvoort).
Opmeer PR & Communicatie aan de slag voor Spaarneduin makelaars

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.