loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie aangesloten bij ANP Pers Support

03-06-2015, 14:54 • 1513 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie aangesloten bij ANP Pers Support Opmeer PR & Communicatie is sinds kort aangesloten op ANP Pers Support. Hiermee wordt het mogelijk om persberichten landelijk te versturen via het netwerk van dit ANP onderdeel. De berichten worden niet alleen naar geselecteerde redacties en journalisten gestuurd maar verschijnen ook op de portal van het ANP en diverse online kanalen. Opmeer PR & Communicatie is ook aangesloten op ANP Knipseldienst zodat er ook inzage is in de artikelen die verschijnen naar aanleiding van het persbericht.

ANP Pers Support

ANP Pers Support is onderdeel van persbureau ANP en PR Newswire. Zij ondersteunen door persberichten, foto's, nieuwsvideo's en infographics naar de relevante media in binnen- en buitenland te sturen. Door de samenwerking met persbureaus over de hele wereld, beschikt ANP Pers Support over waardevolle medianetwerken.

Journalisten en andere nieuwsconsumenten

Persberichten die worden verstuurd door Opmeer PR & Communicatie komen gegarandeerd onder de aandacht van journalisten van de toonaangevende media. Desgewenst komen de berichten, aan de hand van samengestelde perslijsten, ook terecht bij journalisten en freelancers van vakbladen, magazines en lokale media. Daarnaast gaat het persbericht ook op de homepage van Pers Support, Twitter, LinkedIn en verschillende websites. Bloggers en andere nieuwsconsumenten kunnen het nieuws ook via RSS-feeds tot zich nemen. Via ANP Pers Support zijn alle kanalen in één handeling te bereiken.

Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de landelijke verspreiding van het persbericht. Voor het schrijven van een persbericht, afstemmen en versturen via ANP Pers Support wordt tussen de € 550 en € 650 berekend.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.