loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie Live presenteert 30 november: Pre event C'nK & Serious Friends

14-11-2014, 16:43 • 1457 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie Live presenteert 30 november: Pre event C'nK & Serious Friends

Op zondag 30 november wordt in het Patronaat Café het pre event C'nK & Serious Friends gehouden. Van 17.00 tot 20.00 uur optredens van o.a. C'nK, The BieT en DJ JapNL. als opwarmer voor de benefiet in  het kader van Serious Request op 17 december a.s. De toegang op 30 november is gratis en het is mogelijk om een toegangsbewijs te kopen voor het benefiet á € 15. Tijdens dit benefiet zullen er optredens zijn van Kiss Licks, Good Meat, C'nK, The BieT en Dennis van der Geest. De presentatie die avond is in handen van Ben Sonnemans en Herman Opmeer.

Op 14 januari dit jaar traden de bands ook op tijdens Opmeer PR & Communicatie Live in een uitverkochte kleine zaal van het Patronaat. Dat smaakte naar meer en de leden van C'nK hebben het initiatief genomen om een concert te organiseren voor Serious Request. Dit keer in de grote zaal en die moet zo vol mogelijk om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn. Opmeer PR & Communicatie is lid van de Patronaat Business Club en heeft het Patronaat Café afgehuurd om dit pre event mogelijk te maken.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.