loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie sponsor Haarlem Culinair

11-07-2013, 14:58 • 4300 keer gelezen  • 2 reacties
Opmeer PR & Communicatie sponsor Haarlem Culinair

De organisatie van Haarlem Culinair heeft Herman Opmeer gevraagd om de mediavoorlichting op zich te nemen van het 4-daagse culinaire festijn. In ruil voor zijn diensten is Opmeer PR & Communicatie sponsor van het evenement. Haarlem Culinair zet tal van lokale en regionale restaurants, waaronder restaurants met Michelin-ster en vermeldingen in de Lekker 100, op de Haarlemse Grote Markt. Het wordt gehouden van 1 t/m 4 augustus en is gratis toegankelijk. Haarlem Culinair wordt geopend door topkok Julius Jaspers. 

Het evenement past prima bij het communicatieadviesbureau en de Haarlemse en bourgondische eigenaar. Het is een evenement die door veel Haarlemmers wordt bezocht. Voor het eerst doet ook het Haarlemse sterrenrestaurant ML mee. Daarnaast Vis & Ko, Wijn & Ko, Brasserie DenK, Fris, Noor, Nobel, Jopenkerk, Dijkers, De Karmeliet, De Haven van Zandvoort, Sushi Time en de bakfiets van Bistro-bike. De opening van Haarlem Culinair wordt bijgewoond en uitgezonden door een team van Radio 1.

Poster Haarlem Culinair

Liesbeth • 11-08-2013, 18:24
Mijn zus woont in De wijk Harlem in New York.
Ik zou het leuk vinden om haar de poster van Haarlem culinair 2013 te geven. Hoe kom ik aan deze poster?
Gr. Liesbeth
Herman • 13-08-2013, 18:35
Beste Liesbeth,

Ik vraag het even na bij de organisatie of er nog een poster over is.

Met vriendelijke groet,
Herman

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.