loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie verzorgt mediacontacten culinaire festivals

30-07-2014, 16:12 • 1396 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie verzorgt mediacontacten culinaire festivals Ook dit jaar worden de mediacontacten voor Haarlem Culinair weer verzorgd door Opmeer PR & Communicatie. Dit jaar wordt de 20e editie gehouden op de Grote Markt in Haarlem. Elke dag komen er rond de 15.000 mensen bij 14 verschillende restaurants gerechten proeven. Er is zowel landelijke als regionale belangstelling voor het smulfestijn. Dit heeft zo ook zijn publicitaire waarde voor Haarlem. Onder andere de Telegraaf, RTV NH en Haarlems Dagblad besteden uitgebreid aandacht aan Haarlem Culinair.
Op 16 en 17 augustus wordt een vergelijkbaar culinair festijn georganiseerd in Bloemendaal. Bubbles & Bites Bloemendaal met tal van restaurants uit de betreffende gemeente. Een deel van de Haarlemse organisatie is ook verantwoordelijk voor de organisatie in Bloemendaal. Zij hebben Herman Opmeer benaderd om ook hiervoor de mediacontacten te verzorgen.
Opmeer PR & Communicatie verzorgt mediacontacten culinaire festivals

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.