loader


Laatste reacties

Pim Mulierjaar

29-01-2015, 14:52 • 1199 keer gelezen
Pim Mulierjaar

De voorbereidingen voor het Pim Mulierjaar zijn in volle gang. Op 10 maart a.s. is het exact 150 jaar geleden dat Pim Mulier werd geboren in Friesland. Société  Pim Mulier en het Haarlems Dagblad hebben het initiatief genomen om van 2015 een Pim Mulierjaar te maken. Het idee is afkomstig van Herman Opmeer. Hij is inmiddels de voorzitter van de werkgroep Pim Mulier 150 jaar. Samen met organisaties zoals NOC*NSF en KNAU worden er landelijk initiatieven ontplooit. Binnen Haarlem is een werkgroep bezig om de lokale activiteiten op te coördineren. De Haarlemse groep wordt gevormd door nagenoeg alle organisaties die bij sport in Haarlem zijn betrokken.

Op dit moment zijn een aantal initiatieven bekend: De Nacht van Pim Mulier (schaatsen), Toerfietstocht Haarlem – Witmarsum, Pim Mulierbier, Pim Mulierbijlage Haarlems Dagblad, Pim Muliersymposium en de promotie van Daniel Rewijk op de biografie van Pim Mulier. Begin februari is de website in de lucht en staat het programma live. Gedurende het gehele Pim Mulierjaar zullen er activiteiten bijkomen.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.