loader


Laatste reacties

Project Buitenrustbruggen op stoom

01-10-2015, 10:26 • 1309 keer gelezen
Project Buitenrustbruggen op stoom

Inmiddels is de opdracht voor het Projectmanagementbureau Buitenrustbruggen (PMB) op stoom gekomen. Opmeer PR & Communicatie is als communicatieadviesbureau onderdeel van het PMB. Op dit moment voert Herman Opmeer, samen met medewerkers van Witteveen+Bos, gesprekken met stakeholders en organiseert hij een participatiebijeenkomst. Ook wordt er hard gewerkt aan een projectwebsite. Dit alles in nauwe afstemming met de opdrachtgever gemeente Haarlem.

In deze fase worden de klantenwensen in kaart gebracht waarna B&W van Haarlem een kredietaanvraag naar de Gemeenteraad kan sturen. Ondertussen werkt het PMB aan de voorbereiding van de aanbestedingsprocedure om te komen tot een selectie van de aannemer. In een vroegtijdig stadium is de communicatie al opgestart met de belanghebbenden. Maar de informatie over de voortgang  van het project wordt ontsloten voor iedereen door middel van de website buitenrustbruggen.nl die binnenkort live gaat. De website wordt gebouwd door Mark Webdesign

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.