loader


Laatste reacties

Roel van Velzen 2Generations Beach Edition 2 juli

03-02-2016, 22:12 • 1615 keer gelezen
Roel van Velzen 2Generations Beach Edition 2 juli

PERSBERICHT

De hoofdact van 2Generations Beach Edition op zaterdag 2 juli bij Villa Westend is niemand minder dan Roel van Velzen & band. Exlusevents, organisator van 2Generations, heeft de headliner inmiddels paraat en naast regionale acts en DJ's zal ook BONY M op het podium staan. Het programma belooft weer veel mensen een mooie avond te bieden.

Na twee succesvolle Beach Editions bij Villa Westend met headliners TRAMMPS (2014) en Edwin Evers band (2015), is dit feest bij velen niet meer weg te denken uit de agenda. Verleden jaar was het twee weken van te voren volledig uitverkocht en ook de komende edities verwacht Exclusevents een flinke toeloop op de tickets.

Tickets zijn reeds online aan te schaffen voor € 25,- per stuk via de website van 2Generations. Begin april zullen de tickets bij de regionale voorverkoopadressen verkrijgbaar zijn. Bezoekers worden aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen van de tickets aangezien de organisatie verwacht komend jaar wederom een uitverkochte 2Generations editie.


Op zaterdag 19 maart vindt eerst nog de Haarlemse "indoor" versie van het feest 2Generations plaats in het Patronaat. Tickets en meer: www.2Generations.nl

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.