loader


Laatste reacties

Samenwerking met Consolid op andere basis

02-04-2014, 07:12 • 1279 keer gelezen

Consolid en Opmeer PR & Communicatie gaan hun samenwerking op een andere wijze vormgeven. Vanaf begin 2011 was Herman Opmeer een halve dag per week werkzaam voor Consolid als PR-adviseur a.i. In die periode heeft hij mede bijgedragen aan het imago van de grootste uitzend- en detacheringsorganisatie in het domein Vervoer & Veiligheid. Consolid blijft vanaf 1 april 2014 een opdrachtgever voor Opmeer PR & Communicatie, alleen niet meer voor een vast aantal uren per week. Herman zal communicatieadvies blijven geven en zal de marketing en communicatieafdeling ondersteunen daar waar dat nodig is.

De afgelopen drie jaar heeft Herman diverse werkzaamheden verricht. Naast het invullen en het uitvoeren van het PR-beleid van Consolid heeft hij ook veel artikelen geschreven voor het relatiemagazine Consolid Nieuws. Verder zijn er diverse corporate films gemaakt waar hij zijn bijdrage aan heeft geleverd. Tevens was hij sparringpartner van het marketing- en communicatieteam.

Consolid is een loyale en betrouwbare partner waarbij het wederzijds vertrouwen aanwezig is. Herman is blij dat de samenwerking op een andere basis gecontinueerd wordt.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.