loader


Laatste reacties

Voorlopig laatste rigter!live reikt recordcheque van € 55.000 uit aan KiKa

18-11-2014, 03:32 • 1878 keer gelezen
Voorlopig laatste rigter!live reikt recordcheque van € 55.000 uit aan KiKa

PERSBERICHT

De voorlopig laatste rigter!live, de 10e, was voor een uitverkocht Patronaat een groot succes. In de loop van de avond kon KiKa (kinderen kankervrij) het recordbedrag van € 55.000 in ontvangst nemen. De veiling van twee gitaren met de handtekening van optredende artiesten bracht € 2800 op. Het geld wordt besteed voor een onderzoek naar het bestrijden van kinderkanker. De opbrengst is zo hoog omdat alle artiesten, medewerkers en de organisatie belangeloos meewerken. De organisatie heeft besloten dat de 10e editie voorlopig de laatste zal zijn. De stichting blijft bestaan zodat in de toekomst een volgende editie kan worden georganiseerd. Of dit volgens dezelfde formule zal zijn of iets vernieuwends is iets waar de stichting zich na deze editie zich op zal beraden.

Het Haarlemse poppodium Patronaat was weer volledig uitverkocht. Een keur aan artiesten traden op en zongen een nummer uit het Arbeidsvitaminen repertoireRacoon, Typhoon, Van Velzen, Van Dik Hout, Sandra van Nieuwland, George Baker. Gotcha!, Michael Prins, Alderliefste, Douwe Bob en Rilan & the Bombardiers De presentatie was weer in vertrouwde handen van Viggo Waas en Peter Heerschop. Als verrassingsact traden Giel Beelen en Gerard van Ekdom op als ZZ Top en speelde op de later geveilde gitaren.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.