loader


Laatste reacties

Website en logo voor IJmond Samenwerking

10-12-2016, 07:30 • 1488 keer gelezen
Website en logo voor IJmond Samenwerking

Op 22 november lanceerden de burgemeesters van Beverwijk, Heemskerk en Velsen het logo en de website van IJmond Samenwerking. In het kader van de intensivering van de samenwerking en het breder presenteren hiervan naar buiten is er een website en een logo ontwikkeld. Het hele ontwikkelingsproces hier van is begeleid door Opmeer PR & Communicatie als onderdeel van zijn opdracht voor IJmond Samenwerking. Binnen die opdracht ondersteunt Herman Opmeer de communicatieadviseurs van de drie gemeenten die de samenwerking in hun portefeuille hebben.

Het logo is een ontwerp van Annet Pouw van Mrs. Peacock en de website is ontwikkeld door Frank Tiggelman van CWS-media. In een prettige en nauwe samenwerking is het gehele in diverse fases ontwikkeld waarbij de opdrachtgever werd meegenomen in het proces. Uiteindelijk werd het logo en website unaniem door de drie gemeenten omarmd. Dat werd nog eens onderstreept door de burgemeesters tijdens een gezamenlijke persbijeenkomst. Na afloop van die bijeenkomst werd het logo en persbericht gepubliceerd.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.