loader


Laatste reacties

Wethouder Nico Heijink opent Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

17-08-2015, 15:29 • 1646 keer gelezen
Wethouder Nico Heijink opent Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

Op vrijdag 21 augustus zal Nico Heijink, wethouder van de gemeente Bloemendaal, het officiële startsein geven van de tweede editie Bubbles & Bites Bloemendaal. Het culinaire festival aan de Donkerelaan is met een dag uitgebreid en begint die vrijdag om 15.00 uur, het officiële moment is om 17.30 uur. Zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 15.00 tot 22.00 uur.

Dit jaar staan er wederom diverse  restaurants uit de regio op Bubbles & Bites Bloemendaal, onder andere: De Bokkedoorns, Chapeau, Terra, Nautique, De Rusthoek, Bartje Bloemendaal, Restaurant De Uitkijk, Sushi Time en Hans Molenaar Wijn/Groot traiteurslagers. Daarnaast zal de ScroppinoClub Bloemendaal en de Cigar Bus van Havana House aanwezig zijn. DJ John Castemiller zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met een speciale betaalkaart. Op deze kaart kunnen bezoekers Bloemendaalders zetten en daarmee vervolgens bij alle restaurants en bars betalen. De kaart kan gedurende het hele weekend worden opgeladen en aan het einde van het Bubbles & Bites Bloemendaal kan eventueel overgebleven tegoed weer worden bewaard voor volgend jaar.

Bubbles & Bites Bloemendaal wordt mede mogelijk gemaakt door Héman, Kronenbourg 1664, Hans Molenaar Wijnkoperij en JRS Makelaars.

Foto: Ad Schaap

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.