loader


Laatste reacties

Workshop Ondernemerstaal

22-10-2014, 16:15 • 1732 keer gelezen
Workshop Ondernemerstaal

Op dinsdag 21 oktober heeft Herman Opmeer aan ongeveer 25 deelnemers van De Waarderpolder Werkt een workshop Ondernemerstaal gegeven. De doelgroep voor deze workshops waren jobcoaches, jobhunters, recruiters, decanen en mentoren. Professionals die als taak hebben soms moeilijk plaatsbare medewerkers of stagiaires onder te brengen bij ondernemingen. In twee sessies van 25 minuten kregen de deelnemers inzicht in hoe een ondernemer benaderd kan worden en waar hij of zij dan rekening mee dient te houden.

Het kabinet heeft een doelstelling om 100.000 extra banen te creƫren. Ondernemingen worden in de toekomst verplicht een percentage van hum medewerkers te betrekken vanuit de groep moeilijk plaatsbare werkzoekenden. Beide aspecten zijn nauw met elkaar vebonden. Het is voor de doelgroep van de workshop soms erg lastig om bij een ondernemer aan tafel te komen. In de workshop werd aandacht besteed aan de manier waarop je in contact kan komen met ondernemers, het bouwen van een eigen netwerk en de voorbereidingen van een gesprek.

Ter ondersteuning van de presentatie werd gebruik gemaakt van enkele presentatiesheets.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.