loader


Laatste reacties

Zeer geslaagde Opmeer PR & Communicatieborrel

17-12-2014, 12:12 • 1688 keer gelezen
Zeer geslaagde Opmeer PR & Communicatieborrel

Maandag 15 december kwamen ongeveer 125 relaties, vrienden en familie Herman Opmeer feliciteren met het 1e lustrum van Opmeer PR & Communicatie. De zaal van Schröder was de locatie waar op 14 december 2009 de start van het communicatieadviesbureau werd gegeven. Nu was de sfeervolle zaal gevuld met opdrachtgevers, leveranciers, oud-collega's, bestuurders, netwerkrelaties, vrienden en familie. In de gesprekken werden de ervaringen met het bureau en Herman uitgewisseld. Het geheel werd muzikaal ondersteund door JapNL.

Het enige moment waarop de gasten even stil waren was het moment dat Jan van der Meulen van SportConnection de aandacht vroeg. Met een mooie inleiding werd Herman het podium opgeroepen. Wat volgde was een interview over 5 jaar Opmeer PR & Communicatie en de band tussen Herman en de aanwezige gasten. Daarna ging het feest weer verder tot een uur na de beoogde eindtijd. Inmiddels was Herman overladen met cadeaus waaronder wijn, kleding in de bedrijfskleur en een prachtige moderne koekoeksklok, inclusief het beeldmerk van Opmeer PR & Communicatie. Fotograaf Ad Schaap was aanwezig en heeft zijn reportage online gezet.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.