loader

ADL Taxi kiest voor Opmeer PR & Communicatie

11-01-2012, 17:30 • 2055 keer gelezen  • 2 reacties
ADL Taxi kiest voor Opmeer PR & Communicatie

Het Haarlemse taxibedrijf ADL Taxi gaat gebruik maken van de diensten van Opmeer PR & Communicatie. Voor het bedrijf wordt een PR plan geschreven en uitgevoerd. Het PR plan heeft tot doel meer bekendheid te genereren binnen de zakelijke markt. ADL Taxi richt zich met luxe auto's, gekwalificeerd en representatief personeel vooral op kleine en grote ondernemingen in de Haarlemse regio. Uiteindelijk zal ook de totale naamsbekendheid vergroot moeten worden.

ADL Taxi is gespecialiseerd in directievervoer. Met hun exclusieve diensten gaan zij verder dan vervoer alleen. Speciaal voor bedrijven, (overheids)instellingen en organisaties levert ADL Taxi directievervoer én exclusieve diensten als airport, chauffeur, VIP en executive services. Specifieke aandacht de zakelijke relaties staat bij ADL Taxi centraal. De klant wordt in staat gesteld de reistijd zo optimaal mogelijk te benutten.

  Share

Peter Opmeer • 17-01-2012, 18:14
Gefeliciteerd broer. Hou je nog wel tijd over om gezellige dingen te doen. Veel succes.
Herman • 17-01-2012, 23:27
Dank je wel. Ik kan het gelukkig combineren.

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.