loader

EBS van start

11-12-2011, 10:26 • 1785 keer gelezen  • 2 reacties
EBS van start

EBS, de nieuwe openbaar vervoerder in Nederland, is zondag 11 december van staty gegaan. Zondagmorgen even over half zeven in de vroege morgen kwam de laatste Arrivabus onder grote belangstelling binnen. Direct daarna werd met enig ceremonieel de vlag van Arriva van de mast gehaald. Maarten Post, directeur EBS Waterland, hees vervolgens de EBS-vlag in de top. Direct daarna verliet de eerste EBS-bus de vestiging om de dienst te beginnen.

Er was veel belangstelling op de vroege morgen. Medewerkers, directieleden, vakbondvertegenwoordigers, media en fotografen waren aanwezig. Na een korte toespraak van Maarten Post en een ontbijt in de kantine ging iedereen aan de slag om de diensten te rijden of de verdere implementatie uit te voeren. De eerste uren van de dienstregeling zijn zonder noemenswaardige problemen verlopen.

EBS van start
  Share

Peter • 12-12-2011, 10:06
Graag dan ook hier aandacht voor het feit dat EBS een heel erg fout bedrijf is.

Het is een Israelisch bedrijf wat in bezet Palestijns gebied opereert. De (ook door de VN zo gezien) illegale kolonisten worden daar door hen vervoerd in heel Palestina, terwijl de Palestijnen zelf de bussen uit geknuppeld worden.

Herman Opmeer, neem je verantwoordelijkheid en stop met het goedpraten van mensenrechtenschendingen. Steun de nieuwe Freedom Riders en zeg je baan bij EBS op!
Peter • 12-12-2011, 10:07
Zie ook www.rtvnh.nl

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.