loader

'Feestmaand' november

30-10-2018, 14:42 • 702 keer gelezen
'Feestmaand' november

November, de maand voor de feestdagen, is traditioneel een drukke maand voor Opmeer PR & Communicatie. Via bestuursfuncties is Herman Opmeer nauw betrokken bij de intocht van Sinterklaas in Haarlem, het ontsteken van de feestverlichting en de traditionele Pim Mulierlezing. Deze vinden allen plaats in minder dan een week tijd. Op woensdag 14 november wordt de feestverlichting ontstoken, op zondag 18 november zet Sinterklaas en zijn Pieten voet op Haarlemse bodem en op 20 november is de Pim Mulierlezing.

Opmeer PR & Communicatie is een Haarlems bedrijf en een belangrijk deel van de zakelijke relaties zijn Haarlemse relaties. Het is daarom belangrijk om iets te kunnen betekenen voor de Haarlemse samenleving. Dat is de reden dat Herman Opmeer als onbezoldigd bestuurslid is verbonden aan de organiserende stichtingen. Het is dit jaar een uitdaging om naast de vele opdrachten voor o.a. ministerie van Financiën en Witteveen+Bos voldoende tijd te vinden voor de feestelijkheden. Maar net als vorige jaren zal dat ongetwijfeld weer lukken.

  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.