loader


Laatste reacties

Nieuwe opdracht van Witteveen+Bos

19-10-2017, 14:30 • 760 keer gelezen
Nieuwe opdracht van Witteveen+Bos

Opmeer PR & Communicatie heeft van Witteveen+Bos een nieuwe opdracht ontvangen. Herman Opmeer is inmiddels gestart als omgevingsmanager voor de herinrichting van de Nieuwe Groenmarkt en uitbreiding van het kernwinkelgebied. Witteveen+Bos verzorgt het projectmanagement in opdracht van de gemeente Haarlem. De opdracht wordt per ontwerploop gegeven. De omgevingsmanager zorgt dat belanghebbenden betrokken en geïnformeerd worden. De opdracht komt voort uit de prettige samenwerking bij de renovatie van de Buitenrustbruggen.

Het gebied De Nieuwe Groenmarkt en Krocht wordt als één van de laatste stukjes in de oude binnenstad van Haarlem aangepast aan de uitstraling die Haarlem nastreeft. Op de Nieuwe Groenmarkt en Krocht kan een aantrekkelijk verblijfsklimaat ontstaan. Met het project wordt ook invulling gegeven aan het gewenste eindbeeld van de Rode Loper: de Nieuwe Groenmarkt, Krocht, Smedestraat en een deel van de Kruisstraat en Jansstraat toevoegen aan het autoluwe kernwinkelgebied. Daarnaast moet het gebied dienen als uitvalsbasis voor de weekmarkt en kleinschalige evenementen kunnen herbergen. Tenslotte is aanpassing van de voorrangssituatie in de Jansstraat gewenst om de fietsveiligheid te verhogen. Meer informatie op de projectwebsite van de gemeente Haarlem.
  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.