loader


Laatste reacties

Ode aan Haarlem in het licht

12-01-2018, 15:22 • 696 keer gelezen

In opdracht van Stichting Haarlem Lichtstad is een ode geschreven aan de stad Haarlem, met name de stad in het licht. Dit naar aanleiding van de ontsteking van de feestverlichting op 15 november 2017 bij Hofje zonder Zorgen. Käthe van der Hurk schreef de tekst en zong het lied, begeleid door Jasper Swank. Inmiddels is het lied ook opgenomen in de studio en gepubliceerd op diverse kanalen voorzien van sfeervolle foto's van verlichte stadsgezichten.


Tijdens die bijeenkomst nam het bestoor ook afscheid van haar adviseur Fred Postma. Ook hij werd door Käthe bezongen in een speciaal voor hem geschreven lied. Fred heeft zich jarenlang ingezet als centrummanager en was in die hoedanigheid ook verbonden aan de stichting. Haarlem Lichtstad verzorgt de aanlichting van diverse historische panden in de binnenstad. Daarnaast zorgt zij, in opdracht van het Ondernemersfonds Binnenstad Haarlem, voor de feestverlichting tijdens en rond de feestdagen. Herman Opmeer is als bestuurslid verbonden aan de stichting.

  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.