loader


Laatste reacties

Opdracht voor Zee- en Duinwijk

04-11-2017, 16:55 • 682 keer gelezen
Opdracht voor Zee- en Duinwijk

Opmeer PR & Communicatie heeft opdracht gekregen van de gemeente Velsen voor de communicatie rond een bijeenkomst van het GIDS-project in Zee- en Duinwijk. GIDS staat voor Gezond In De Stad en heeft tot doel een gezonde leefstijl in wijken te bevorderen. Gemeente Velsen wil de betrokkenheid van de bewoners zelf sterk verbeteren op dit punt en heeft geld voor initiatieven van de bewoners zelf beschikbaar. De opdracht bestaat uit het verzorgen van promotie rondom het project en bekendheid voor de bijeenkomst op 20 november in Sportcafé Nol in sporthal Zeewijk.

Inmiddels is er een naam gegeven aan het project 'Goed op weg in Zee- en Duinwijk'. Via facebook en De Jutter is er een campagne gestart en er zijn posters en flyers ontwikkeld door Annet Pauw van het bureau Ms. Peacock. Dit zijn de eerste uitkomsten van het communicatieplan dat is ontwikkeld door Herman Opmeer.
  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.