loader


Laatste reacties

Organisatie bijeenkomst eerste paal Industriehavenbrug

15-12-2017, 13:57 • 683 keer gelezen
Organisatie bijeenkomst eerste paal Industriehavenbrug

Opmeer PR & Cmmunicatie heeft in opdracht van Witteveen+Bos de starthandeling voor de bouw van de Industriehavenbrug georganiseerd. De fiets-voetgangersbrug moet in de zomer van 2018 operationeel zijn. Met het slaan van de eerste paal werd een officiële start gemaakt met de werkzaamheden. Wethouders Cora-Yfke Sikkema en Joyce Langenacker gaven het sein aan de machinist van de heimachine om de eerste paal de grond in te slaan. De regie van de bijeenkomst werd verzorgd door Renée Faber van SportConnection en de techniek was in handen van Luuk Hasselman van H&L Producties.

In het  StofLab werden de gasten ontvangen met koffie, thee en iets lekkers van Figee Café. Na de speeches ging het gezelschap naar buiten waar de wethouders met een druk op de knop twee 'kannonnen' in werking zette waardoor de bouwplaats in de slingers werd gezet. Dit was het sein om de eerste paal de grond in te heien. Na afloop was er nog een alcoholvrije borrel. Witteveen+Bos was aanwezig met twee VR-brillen waarmee de aanwezigen een indruk kregen hoe de brug er straks uitziet en functioneert
Organisatie bijeenkomst eerste paal Industriehavenbrug
  Share

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.