loader

Presentatie

Herman Opmeer kan prima fungeren als een onafhankelijke presentator, gespreks- of discussieleider. Opmeer PR & Communicatie verzorgt daarnaast graag en op een professionele manier uw productpresentatie.

Het succes van een goede presentatie of discussie staat of valt met een gedegen voorbereiding. Goed op de hoogte zijn van de onderwerpen, sprekers en hun stokpaardjes kan een debat levendig houden en interessant. Maar ook als het publiek anoniem is, zoals bij een inspraakavond, is het goed om de achtergronden en sentimenten te kennen.

Herman Opmeer zorgt samen met de opdrachtgever voor een gedegen voorbereiding. Maar kan u ook al eerder van dienst zijn met het samenstellen van de lijst van sprekers en de vorm en inhoud van uw bijeenkomst.

Inmiddels heeft Herman Opmeer diverse opdrachten uitgevoerd. Zo heeft hij de discussie geleid over de zondagopenstelling voor de Centrum Management Groep Haarlem en heeft hij de gastrede gehouden tijdens de inauguratie van nieuwe leden bij studentenvereniging Unitas in Amsterdam. Ook heeft hij de presentatie in handen genomen van 'Beste oppas van Haarlem' in opdracht van de gemeente Haarlem en 'Samenbrengen' in opdracht van Hermes/Connexxion.

 Herman Opmeer verzorgt het gehele traject en co├Ârdineert de bijeenkomsten van onder meer bedrijfsfeesten, marketingacties, web-ontwikkeling en de productie van in- en externe bedrijfsbladen.