loader


Laatste reacties

Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Honkbalweek Haarlem

05-07-2018, 11:44 • 107 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Honkbalweek Haarlem

Opmeer PR & Communicatie is ook dit jaar weer een (kleine) sponsor van de Honkbalweek Haarlem. Het befaamde 2-jaarlijkse honkbaltoernooi wordt gehouden van vrijdag 13 juli t/m zondag 22 juli. Nederland, Cuba, Italië, Japan, Taiwan en Duitsland binden met elkaar de strijd aan in het Pim Mulierstadion. Herman Opmeer zal op diverse dagen de wedstrijden bezoeken met relaties.

Omgevingsmanagement Herinrichting Houtplein e.o.

20-06-2018, 10:45 • 62 keer gelezen
Omgevingsmanagement Herinrichting Houtplein e.o.

Opmeer PR & Communicatie heeft van Witteveen+Bos opdracht gekregen voor het omgevingsmanagement Herinrichting Houtplein e.o. Binnen deze opdracht zal Herman Opmeer voor de gemeente Haarlem als omgevingsmanager actief zijn. Zijn belangrijkste taak is het opzetten van het participatietraject en aansluitend de inspraakprocedure. Bewoners, ondernemers en diverse belanghebbenden dienen op de hoogte te zijn van de plannen en hen wordt gevraagd actief deel te nemen aan de participatie. Welke wensen leven er bij hen? Waar moet men rekening mee houden bij de herinrichting? Hoe kan de herinrichting zorgen voor een beter verblijfsklimaat en kunnen de belangrijke functies van het gebied terugkeren in het ontwerp? Uitdagingen die de komende maanden worden aangegaan. De participatie is inmiddels gestart en duurt tot het najaar waarna het inspraakproces zal worden opgestart.

Opmeer PR & Communicatie klaar voor AVG

22-05-2018, 20:46 • 206 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie klaar voor AVG

Zoals veel bedrijven moet ook Opmeer PR & Communicatie voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Er is een privacy statement opgesteld en gepubliceerd op de website. Alle ontvangers van de nieuwsbrief krijgen de vraag voorgelegd of zij deze in de toekomst nog willen ontvangen. Daarnaast is de aanmeldprocedure voor de nieuwsbrief aangepast. Relaties die de nieuwsbrief ontvangen zijn alleen bekend met naam en e-mailadres. Alleen deze gegevens worden bewaard in het content management systeem.

Opdracht bij ministerie van Financiën afgerond

05-04-2018, 10:28 • 316 keer gelezen
Opdracht bij ministerie van Financiën afgerond

Herman Opmeer heeft zijn opdracht bij het ministerie van Financiën afgerond. Vanaf 20 november 2017 was hij werkzaam als persvoorlichter Belastingdienst a.i. In deze periode werd een sollicitatieprocedure gestart om een opengevallen plek in de formatie op te vullen.