loader

Herman Opmeer vaste columnist HRLM Z

05-06-2019, 14:22 • 166 keer gelezen
Herman Opmeer vaste columnist HRLM Z Herman Opmeer is de vaste columnist geworden van het nieuwe zakelijke magazine HRLM Z. Het zakelijke zusje van de Haarlemse stadsglossy HRLM is vanaf 5 juni verkrijgbaar. In het blad verschijnen verschillende verhalen over het Haarlemse ondernemers en ondernemingen. HRLM Z verschijnt 4 keer per jaar. In elke edite zal Herman Opmeer een column schrijven over zijn vakgebied communucicatie.

Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Ogenschijnlijk Zorgeloos

04-06-2019, 10:20 • 126 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie ondersteunt Ogenschijnlijk Zorgeloos

Herman Opmeer heeft samen met drie zakelijke vrienden het filmproject 'Ogenschijnlijk Zorgeloos' opgezet. Een documentaire gemaakt door Bram van Splunteren en Jan-Willem de Lange. Kern van de documentaire is een terugblik en vooruitblik op het leven van 4 mannen die de 50 zijn gepasseerd en ogenschijnlijk zorgeloos in het leven staan. De kring om hen heen zien 4 vrolijke mannen die van het leven genieten. Maar er zijn natuurlijk butsen, barsten en beschadigingen op de ziel waar eigenlijk onderling niet zo snel over wordt gepraat. Na een avond in café en restaurant waar het gesprek wel die kant op ging is het idee gekomen om er een documentaire over te maken. Om het geheel financieel mogelijk te maken is crowdfunding opgestart en wordt gekeken of culturele fondsen het initiatief willen ondersteunen. Opmeer PR & Communicatie is één van de investeerders. Maar het project is nog op zoek naar (zakelijke) vrienden die vanaf € 100 het project willen ondersteunen. Daarmee verzekert men zich van toegangskaarten voor de feestelijke première in het voorjaar 2020.

Alle informatie is te vinden op de website www.ogenschijnlijkzorgeloos.nl. Lees meer over de persoonlijke drijfveren van Herman Opmeer op zijn weblog. In het Haarlems Dagblad van 28 mei staat een uitgebreid artikel en een interview met de vier 'hoofdrolspelers'. 

Nieuwe opdracht bij het Strategisch Beraad Ondermijning

22-05-2019, 15:09 • 208 keer gelezen
Nieuwe opdracht bij het Strategisch Beraad Ondermijning

Herman Opmeer is op 6 mei begonnen als senior communicatieadviseur bij het Strategisch Beraad Ondermijning (SBO). Het SBO staat onder leiding van Peter Noordanus en is een onafhankelijk adviesorgaan van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Met de invulling van de functie is Herman onderdeel van het Landelijk Aanjaagteam Ondermijning dat de landelijke en regionale initiatieven ondersteunt in het bestrijden van ondermijnende druggerelateerde criminaliteit.

Opmeer Live met The BieT verplaatst naar oktober

01-05-2019, 11:21 • 1518 keer gelezen
Opmeer Live met The BieT verplaatst naar oktober

Door persoonlijke omstandigheden is het optreden van The BieT tijdens Opmeer Live verplaatst naar oktober. Het was de bedoeling om op donderdag 9 mei in het Patronaat Café een optreden te verzorgen. Helaas kan één van de bandleden door persoonlijke omstandigheden dan niet aanwezig zijn. Met het Patronaat is de afspraak gemaakt om na de zomer een Opmeer Live met The BieT te plannen. Dit wordt waarschijnlijk een zondag in oktober. Zodra de datum is vastgesteld zal deze bekend gemaakt worden via Facebook en deze website.