loader

Opdracht voor Zee- en Duinwijk

04-11-2017, 16:55 • 132 keer gelezen
Opdracht voor Zee- en Duinwijk

Opmeer PR & Communicatie heeft opdracht gekregen van de gemeente Velsen voor de communicatie rond een bijeenkomst van het GIDS-project in Zee- en Duinwijk. GIDS staat voor Gezond In De Stad en heeft tot doel een gezonde leefstijl in wijken te bevorderen. Gemeente Velsen wil de betrokkenheid van de bewoners zelf sterk verbeteren op dit punt en heeft geld voor initiatieven van de bewoners zelf beschikbaar. De opdracht bestaat uit het verzorgen van promotie rondom het project en bekendheid voor de bijeenkomst op 20 november in Sportcafé Nol in sporthal Zeewijk.

Nieuwe opdracht van Witteveen+Bos

19-10-2017, 14:30 • 240 keer gelezen
Nieuwe opdracht van Witteveen+Bos

Opmeer PR & Communicatie heeft van Witteveen+Bos een nieuwe opdracht ontvangen. Herman Opmeer is inmiddels gestart als omgevingsmanager voor de herinrichting van de Nieuwe Groenmarkt en uitbreiding van het kernwinkelgebied. Witteveen+Bos verzorgt het projectmanagement in opdracht van de gemeente Haarlem. De opdracht wordt per ontwerploop gegeven. De omgevingsmanager zorgt dat belanghebbenden betrokken en geïnformeerd worden. De opdracht komt voort uit de prettige samenwerking bij de renovatie van de Buitenrustbruggen.

Vanaf 25 augustus weer culinair genieten bij Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

16-08-2017, 13:04 • 298 keer gelezen
Vanaf 25 augustus weer culinair genieten bij Bubbles & Bites Bloemendaal (persbericht)

Vanaf 25 augustus kan er aan de Donkerelaan in Bloemendaal weer volop culinair worden genoten. Diverse restaurants en culinaire bedrijven hebben een tijdelijk onderkomen waar de gasten kunnen eten, proeven en drinken. Veelal Bloemendaalse bedrijven geven acte de préséance, maar ook de regio is vertegenwoordigd. Het aanbod is zeer divers van ijswinkel tot sterrenrestaurant is vertegenwoordigd. Op vrijdag en zaterdag start Bubbles &Bites om 16.00 uur maar op zondag kan er al vanaf 13.00 uur gegeten en gedronken worden.

Burgemeester Jos Wienen opent Haarlem Culinair (persbericht)

31-07-2017, 14:09 • 219 keer gelezen
Burgemeester Jos Wienen opent Haarlem Culinair (persbericht)

Burgmeester Jos Wienen zal op donderdag 3 augustus Haarlem Culinair officieel openen. Het is de start van 4 dagen culinair genieten op de Grote Markt. Op zaterdag en zondag komt daar nog de Speciaalbier Markt bij en op zondag ook de S.L.O.W. Markt. De restaurants starten donderdag om 17.00 uur met het ontvangen van de gasten. Om 18.30 uur worden de koks bij elkaar geroepen en zal burgemeester Wienen het startsein geven voor vier dagen culinair genieten. Het is de eerste keer dat de 'nieuwe' burgemeester getuige is van wat de deelnemers de Haarlemmers bieden.