loader


Laatste reacties

Opdracht bij ministerie van Financiën afgerond

05-04-2018, 10:28 • 125 keer gelezen
Opdracht bij ministerie van Financiën afgerond

Herman Opmeer heeft zijn opdracht bij het ministerie van Financiën afgerond. Vanaf 20 november 2017 was hij werkzaam als persvoorlichter Belastingdienst a.i. In deze periode werd een sollicitatieprocedure gestart om een opengevallen plek in de formatie op te vullen.

Ode aan Haarlem in het licht

12-01-2018, 15:22 • 291 keer gelezen

In opdracht van Stichting Haarlem Lichtstad is een ode geschreven aan de stad Haarlem, met name de stad in het licht. Dit naar aanleiding van de ontsteking van de feestverlichting op 15 november 2017 bij Hofje zonder Zorgen. Käthe van der Hurk schreef de tekst en zong het lied, begeleid door Jasper Swank. Inmiddels is het lied ook opgenomen in de studio en gepubliceerd op diverse kanalen voorzien van sfeervolle foto's van verlichte stadsgezichten.


Organisatie bijeenkomst eerste paal Industriehavenbrug

15-12-2017, 13:57 • 308 keer gelezen
Organisatie bijeenkomst eerste paal Industriehavenbrug

Opmeer PR & Cmmunicatie heeft in opdracht van Witteveen+Bos de starthandeling voor de bouw van de Industriehavenbrug georganiseerd. De fiets-voetgangersbrug moet in de zomer van 2018 operationeel zijn. Met het slaan van de eerste paal werd een officiële start gemaakt met de werkzaamheden. Wethouders Cora-Yfke Sikkema en Joyce Langenacker gaven het sein aan de machinist van de heimachine om de eerste paal de grond in te slaan. De regie van de bijeenkomst werd verzorgd door Renée Faber van SportConnection en de techniek was in handen van Luuk Hasselman van H&L Producties.

Persvoorlichter Belastingdienst

26-11-2017, 14:28 • 435 keer gelezen
Persvoorlichter Belastingdienst

Herman Opmeer is begonnen bij de directie Communicatie van het ministerie van Financiën als persvoorlichter Belastingdienst. Deze functie is op interim basis.  De opdracht beslaat een periode van drie maanden.