loader


Laatste reacties

Afwezig vanwege vakantie

18-01-2019, 08:20 • 178 keer gelezen
Afwezig vanwege vakantie Van 19 t/m 28 januari 2019 stopt Opmeer PR & Communicatie tijdelijk met de reguliere werkzaamheden. Vanwege een vakantie zal Herman Opmeer geen werkzaamheden verrichten als deze niet noodzakelijk zijn. Deze periode zal hij in het buitenland verblijven. Uiteraard is hij voor zijn opdrachtgevers altijd bereikbaar in noodgevallen. Vanaf 29 januari 2019 is hij weer volledig beschikbaar.

Opmeer PR & Communicatie rond de feestdagen

20-12-2018, 11:03 • 277 keer gelezen
Opmeer PR & Communicatie rond de feestdagen

Rond de feestdagen stopt Opmeer PR & Communicatie tijdelijk met de reguliere werkzaamheden. Van 22 december tot 2 januari zal Herman Opmeer geen werkzaamheden verrichten als deze niet noodzakelijk zijn. Een deel van deze periode zal hij in het buitenland verblijven. Uiteraard is hij voor zijn opdrachtgevers altijd bereikbaar in noodgevallen. Vanaf 3 januari 2019 is hij weer volledig beschikbaar.

Haarlemse kerstboom laat licht schijnen over Syrische kind vluchtelingen

19-11-2018, 11:27 • 333 keer gelezen
Haarlemse kerstboom laat licht schijnen over Syrische kind vluchtelingen

De traditionele kerstboom op de Grote Markt zal zijn lichtjes laten schijnen over Syrische kinderen in Haarlem en Syrië. De spar wordt jaarlijks voorzien van 10.000 lichtjes. Burgers en ondernemers worden opgeroepen om de lampjes in de kerstboom op de Grote Markt te adopteren voor € 5 per stuk. Dit geld wordt ingezameld en besteed om kind vluchtelingen in Haarlem via Stem in de Stad en hun lotgenootjes in Syrië via SOS kinderdorpen te ondersteunen. Zo zijn de lampjes van een veel grotere waarde dan alleen het verhogen van de sfeer en zullen zij ook symbolisch hun licht verspreiden.

'Feestmaand' november

30-10-2018, 14:42 • 321 keer gelezen
'Feestmaand' november

November, de maand voor de feestdagen, is traditioneel een drukke maand voor Opmeer PR & Communicatie. Via bestuursfuncties is Herman Opmeer nauw betrokken bij de intocht van Sinterklaas in Haarlem, het ontsteken van de feestverlichting en de traditionele Pim Mulierlezing. Deze vinden allen plaats in minder dan een week tijd. Op woensdag 14 november wordt de feestverlichting ontstoken, op zondag 18 november zet Sinterklaas en zijn Pieten voet op Haarlemse bodem en op 20 november is de Pim Mulierlezing.