loader

Communicatieadvies

Opmeer PR & Communicatie adviseert u graag over helder communiceren. Zowel intern, met uw eigen medewerkers, als extern. Daarnaast is Herman Opmeer op ad hoc basis beschikbaar om tijdelijk de interne en/of externe communicatie voor u uit handen te nemen of de afdeling communicatie te ondersteunen.

Hoe groot uw bedrijf ook is, het communiceren met medewerkers, klanten en leveranciers is van essentieel belang. Daarom is het is goed om de interne/externe communicatie eens door te lichten.

Om tot een pragmatisch en bruikbaar advies te komen, kan Herman Opmeer op verzoek een quick-scan bij u uitvoeren. Daarin komen onder meer mediavoorlichting, PR en doelgroepgerichte communicatie aan bod. De uitslag van de scan dient ter ondersteuning van het management en bevat direct uitvoerbare adviezen. Die op korte termijn een positief effect hebben op de communicatie binnen uw bedrijf en naar buiten toe.

Herman Opmeer kan u ook adviseren over de inrichting van de afdeling communicatie en de invulling van de verschillende functies.

Herman Opmeer: "Een goede communicatieadviseur is flexibel, breed georiƫnteerd en weet zijn handen uit de mouwen te steken. Ik heb er plezier in om de diverse kanten van het vak te beoefenen. Ook de nieuwe media schuw ik niet, waardoor ik mij heb ontwikkeld tot een allrounder in het communicatievak. Goed inzetbaar voor de (tijdelijke) invulling van uw communicatiefunctie".

Herman Opmeer heeft interim-opdrachten en adviesopdrachten verzorgd voor onder meer het Ministerie van Financiƫn, Belastingdienst, provincie Noord-Holland, Connexxion, Consolid, EBS Public Transportation en I-SEC Nederland.