loader

Logeion

Logeion Herman heeft zich aangesloten bij Logeion. Dit is de beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals en belangrijk voor het vak en de ontwikkeling van communicatieprofessionals. Logeion brengt vakgenoten werkzaam bij overheid, bedrijfsleven, onderwijs en consultancy op één platform bijeen. De vereniging telt inmiddels 3.150 leden. Als zelfstandig communicatieprofessional is het belangrijk om kennis te vergaren en kennis te delen. Logeion is daarvoor een prima platform d.m.v. congressen, ledenbijeenkomsten en het eigen vakblad C.

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort Herman is Poorter van het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. In dit perscentrum is er ruime gelegenheid om politici, journalisten en communicatiecollega's te ontmoeten. Ook worden er debatten en lezingen georganiseerd. De sociëteit is een plek waar al die partijen met elkaar wat kunnen eten en drinken. Meer informatie www.nieuwspoort.nl

Business Club Duin & Kruidberg

Business Club Duin & Kruidberg

Herman Opmeer is lid geworden van de Business Club Duin & Kruidberg. Dit landgoed in Santpoort-Noord koppelt zakelijke contacten in de regio tijdens zes bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomsten bieden meestal plaats aan een spreker, maar er wordt jaarlijks ook een kookworkshop georganiseerd. De keukenbrigade is gelauwerd met een Michelin-ster en probeert de leden op die dag de kneepjes van het vak bij te brengen.

Haarlemse Ondernemers Sociëteit

Haarlemse Ondernemers Sociëteit Herman is lid geworden van de Haarlemse Ondernemers Sociëteit. De Haarlemse Ondernemers Sociëteit (HOS) is de netwerkvereniging voor ondernemende mensen uit Haarlem en omgeving. Zij organiseren vier à vijf bijeenkomsten per jaar met een boeiende spreker vergezeld van een borrel, diner of ontbijt.

Sociëteit De Vereeniging

Sociëteit De Vereeniging Herman Opmeer is lid van Sociëteit De Vereeniging in Haarlem. De scoiëteit is opgericht in 1856 en huisvest in een prachtig gebouw aan de Zijlweg. Naast openbare bijeenkomsten zijn er ook diverse events die alleen voor leden toegankelijk zijn. De sociëteit telt bijna 400 leden en timmert gestaag aan de weg om meer leden te krijgen. Was het tot voor kort nog alleen toegankelijk voor mannen, inmiddels zijn ook vrouwen van harte welkom.

Haarlems Zelfstdandigen Overleg

Haarlems Zelfstdandigen Overleg

Herman is lid van het Haarlems Zelfstandigen Overleg. Een groep van Haarlemse ondernemers die één keer in de maand bij elkaar komen om met elkaar van gedachte te wisselen over het zelfstandig ondernemerschap.

Flipblog: Haarlems ZZP Overleg er op uit.

Vakbladen

Opmeer PR & Communicatie is geabonneerd op diverse vakbladen. Op het gebied van communicatie zijn dat Communicatie, Communicatiedesk, C van Logeion en Adformatie. Verder wordt het blad Nieuwspoort ontvangen als gevolg van het lidmaatschap van het Internationale Perscentrum Nieuwspoort. Op het vlak van het zelfstandig ondernemerschap worden de bladen De Zaak, Sprout en Kennemer Business gelezen. Via deze bladen wordt kennis vergaard en incidenteel ook gedeeld.