loader

Société Pim Mulier

Société Pim Mulier

Opmeer PR & Communicatie is sponsor van de Société Pim Mulier. Een Haarlems initiatief om de Haarlemse Helden op sportgebied in ere te houden. Zo verzorgen zij de portretten op de gevel van het Kennemer Sportcentrum. Op deze foto's staan succesvolle sporters met hun roots in Haarlem. Onder andere Tom Okker (tennis) Yvonne van Gennip (schaatsen), Ruud Wielaart (atletiek), Kees Akerboom (basketbal) Marcel Joost (honkbal) en Floris-Jan Bovelander (hockey) kijken met een troste blik over de Westelijke Randweg. Maar Société Pim Mulier organiseert ook de jaarlijkse Pim Mulier Lezing. Gerespecteerde sprekers hebben de lezing al gehouden zoals Joop Alberda, Foppe de Haan, Jaap Pop, Harry Been en Erica Terpstra. Jeugdig talent kan een beroep doen op het jeugdsportfonds van Société Pim Mulier. Meer informatie op www.heldenvanhaarlem.nl.

Patronaat Vrienden Club

Patronaat Vrienden Club

Opmeer PR & Communicatie is lid van de Patronaat Vrienden Club (PVC). De businessclub wordt gevormd door ondernemers met hart voor muziek en de poptempel Patronaat in Haarlem. De financiële bijdrage is ter ondersteuning van het culturele aanbod in Haarlem. De leden treffen elkaar een paar keer per jaar rondom concerten in het Patronaat of die worden geprogrammeerd door het Patronaat.

Vrienden van Kinheim

Vrienden van Kinheim

Opmeer PR & Communicatie is lid van de businessclub 'Vrienden van Kinheim'. De businessclub ondersteunt de topsport van de Haarlemse honkbalvereniging Kinheim. Als lid van de businessclub is Opmeer PR & Communicatie ook sponsor van de vereniging die op het hoogste niveau speelt. De 'Vrienden van Kinheim' kent zo'n 100 leden en is een 'club' waar business-to-business hoog in het vaandel staat. Zaken doen is immers een kwestie van gunnen! De leden van de businessclub vertegenwoordigen een groot gedeelte van het bedrijfsleven in Kennemerland. Gezamenlijk zorgen zij voor een gezellige en open sfeer waardoor een ieder zijn (zakelijke) voordelen kan behalen.

HFC EDO

HFC EDO

Opmeer PR & Communicatie is sponsor van de Haarlemse voetbalclub HFC EDO. De club uit Haarlem-Noord, sinds 1897, kan rekenen op financiële ondersteuning en de inzet van Herman Opmeer. Voor meer informatie www.hfcedo.nl .


TV Kontakt

TV Kontakt Opmeer PR & Communicatie is sponsor van de Haarlemse Tennisvereniging Kontakt. De club uit Haarlem-Noord wordt financieel ondersteund. Zo hangen er twee spandoeken rondom het tenniscomplex. Ook is er tijdens toernooien een baan omgedoopt in de Opmeer PR & Communicatiebaan. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website van TV Kontakt.