loader

Schröder

Schröder Als er binnen een opdracht behoefte is aan een goede ruimte voor presentaties, evenementen of feesten kunt u terecht bij Schröder aan de Raamsingel in Haarlem. De locatie is centraal gesitueerd aan de rand van het stadscentrum; bushaltes en parkeergarage op nog geen 100 m afstand. Schröder is ook de vaste locatie voor de Opmeer PR & Communicatieborrel.
Een dans/party/evenementenzaal die z'n gelijke niet kent: het licht is computergestuurd zodat de zaal in een ongekend aantal sferen omgetoverd kan worden; qua geluid voldoen zij aan de strengste milieueisen ter voorkoming van geluidsoverlast dus de muziek kan echt goed tot zijn recht komen en een gezellige bar mag uiteraard niet ontbreken. De capaciteit van de zaal is variabel van 50 tot 400 personen. Meer informatie: www.schroder.nl .

Mrs. Peacock

Mrs. Peacock Het Haarlemse Mrs. Peacock verzorgt grafische vormgeving voor o.a. diverse overheidsorganisaties. Het bureau van Annet Pouw heeft voor diverse opdrachtgevers van Opmeer PR & Communicatie de huisstijl en publicaties verzorgd. Zo zijn er meerdere rapporten vormgegeven voor het Aanjaagteam Ondermijning, een campagne voor IJmond Samenwerking en de huisstijl voor Hoos Bedrijfsadvies en Coaching.

Mark van Rixel Webdesign

Herman Opmeer heeft zijn website laten ontwikkelen door Mark van Rixel Webdesign. Een bureau waar prima mee wordt samengewerkt. Met het bureau wordt de website stap voor stap opgezet. Doordat het content management systeem zeer gebruiksvriendelijk is kan men zelf de website actueel houden.

Zij worden ook direct ingeschakeld indien er opdrachten worden uitgevoerd waarbij webontwikkelingen of online marketing aan te pas komt.

Studio Swaalf

Studio Swaalf Sjef Swaalf van het  Studio Swaalf Creatieve Communicatie heeft de huisstijl en alle uitingen voor Opmeer PR & Communicatie ontwikkeld. Mooi werk, dat is wat zij maken voor hun klanten. Ontwerpen en uitingen die er goed uitzien en die helder communiceren. Voor kleine en grote opdrachtgevers ontwikkelen zij corporate identity, advertenties, folders, brochures, verpakkingen, signing en complete campagnes. Bent u op zoek naar een goede vormgever dan is de keus voor dit bureau snel gemaakt. Meer informatie www.swaalf.nl .

Eline Hensen Photography

Eline Hensen Photography

De fotografie op deze website is verzorgd door Eline Hensen. Eline Hensen studeerde in 2003 af aan de Koninklijke Academie van Beelden Kunsten in Den Haag, richting fotografie. Zij werkt o.a. voor Carp, Opzij, Esta, Libelle en J/M voor Ouders. Maar ook voor bedrijven zoals Randstad, Nuon, TNT Post en het Ministerie van Economische Zaken. Meer informatie: www.elinehensen.nl .